OVER HBS

HBS Solutions (voorheen HBS Technische Groothandel) handelt sinds 2000 in totaal oplossingen van bevestigingsartikelen voor zowel de industrie als de bouw. Voor de industrie leveren wij vooral aan apparatenbouwers, de producten die wij hiervoor leveren kunt u terug vinden onder het kopje ASTM en DIN. Door een aantal zeer sterke flexibele leveranciers  is HBS Solutions in staat uw aanvragen snel en voor een scherpe prijs aan te bieden. Uiteraard leveren wij met verschillende certificaten.

De producten die HBS Solutions levert komen uitstuitend van  ISO gecertificeerde ondernemingen en fabrieken van of uit West Europa, hierdoor zijn wij in staat producten te leveren die aan zeer hoge kwalitatieve eisen moeten voldoen.

Een van de specialiteiten van HBS Solutions is dat wij de druk bij de klant weghalen. Orders waar veel druk achter zit is voor ons aan de orde van de dag. Ook als het gaat om verschillende materialen, aantallen, maten en standaarden (DIN, EN, ASTM). HBS Solutions is altijd op zoek naar nieuwe betrouwbare leveranciers om zo de beste klantgerichte oplossing te vinden.

 

Doordat HBS Solutions service hoog in het vaandel heeft staan houden wij enkele producten op voorraad voor onze klanten. Voor meer informatie over deze dienst kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

HBS Solutions | Sniep 67, DIEMEN | T: +31 (0)20-6981000 | M: +31 (0)6-53933593 | info@hbssolutions.nl