Studbolt caps

studbolt-caps

Ter bescherming van uw bouten, studbolts en moeren biedt HBS Solutions protective caps aan van Boltshield. De caps zijn speciaal ontworpen om uw studbolts en moeren te beschermen tegen draadschade, vuil en corrosie. De caps zijn uitgerust met het speciaal ontworpen Scew-On systeem, dit betekend dat er een binnendraad in de caps zit zodat deze gemakkelijk zijn aan te brengen en te verwijderen indien nodig. Ook zorgt dit systeem er voor dat de caps stevig bevestigd kunnen worden. Het bevestigen van de caps kan handmatig gemonteerd worden.

Deze caps zijn beschikbaar in verschillende versies. De cap die alleen het uiteinde van de studbolt beschermt tot aan de moer en de versie die ook over de moer heen gaat waardoor deze ook wordt beschermt tegen corosie en vuil.

Door deze caps te gebruiken wordt de levensduur van de studbolt (en moer) significant verlengt. De caps zijn verkrijgbaar in aluminium en carbon steel die gecoat kunnen worden met een caoting naar wens. Tevens zijn de caps ook beschikbaar in roest vrij staal.

Elk materiaal kan speciaal op (lengte) maat worden geproduceert naar uw wensen. De standaard range van de caps is ½” tot en met 6” en M16 tot en met M100 (UN/metrisch draad). Afwijkende maten zijn beschikbaar op aanvraag.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar het volgende PDF Document, ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen

Laatste project
Studbolt Cap type TD incl. PTFE coating voor bescherming van bouten en moeren  M60 op locatie Noordzee Windmolenpark.

studbolts-coated

HBS Solutions | Sniep 67, DIEMEN | T: +31 (0)20-6981000 | M: +31 (0)6-53933593 | info@hbssolutions.nl